گزارش دومین رویداد ایده بازار غذا

در روز نهایی دومین رویداد ایده بازار خوراکی و نوشیدنی ، ۶ ایده پرداز منتخب دومین داوری  به ارائه ایده پرداختند. در فراخوانی عمومی از کلیه دانشجویان،  فعالان و اندیشمندان در صنعت خوراک و نوشیدنی خواسته شده بود ایده های خود را در دو حوزه خوراکی و حوزه نوشیدنی به دبیرخانه رویداد ارسال نمایند.

 

 

بیشترین ایده های منتخب در حوزه سلامت بوده و به ایده هایی تعلق داشت که به بهبود سلامت جامعه پرداخته بودند. 

ایده های راه یافته به روز رویداد به شرح زیر بوده است: 

  • دسر نوشیدنی سین بیوتیک : سرکار خانم سیما طاهری

 

  • محصولات غذایی فراسودمند مخصوص سالمندان و بیماران : سرکار خانم زهره قائم فر

 

 

  • گرین لقمه : سرکار خانم سمیه مشهدی

 

 

 

  • پودر عدسک آبی : جناب آقای محمد فتاحی 

 

  • شیرین کننده گیاهی کم کالری جایگزین شکر: جناب اقای امیرحسین مهدی زاده 

 

  • مافین غنی شده با عناب : سرکار خانم نسترن سفری 

 

این رویداد با حضور جمع کثیری از سرمایه گذاران و شرکت های فعال در صنعت خوراک و نوشیدنی نظیر: مهرام ، دلپذیر، زر ماکارون ، سمیرا، گروه صنایع غذایی سینا، بهنوش، گوشتیران ، قند اصفهان، زمزم  و بسیاری از شرکت های به نام و مطرح در این صنعت برگزار گردید.

در نهایت سه ایده به انتخاب داوران و حضار به عنوان سه ایده برتر رویداد برگزیده شدند.

  1. شیرین کننده کم کالری جایگزین شکر، از جناب اقای مهدی زاده در جایگاه نخست قرار گرفت
  2. ایده عدسک آبی از اقای محمد فتاحی رتبه دوم را در این رویداد کسب نمود .
  3. و در نهایت ایده نوشیدنی سین بیوتیم از خانم طاهری در جایگاه سوم قرار گرفت