مزایای عضویت برای افراد و شرکت‌های صاحب فناوری

کاهش ریسک‌ تجاری‌سازی و دسترسی به بازار

بسیاری از فناوران و محققان که از ظرفیت و توان توسعه و ارائه یک فناوری برخوردارند، برای تجاری‌سازی و توسعه آن با ریسک‌های جدی روبرو هستند. در چالش‌های نوآوری، شرکت‌های صنایع مختلف نیاز فناورانه و آمادگی خود را برای حمایت از توسعه آن فناوری و رساندن آن به بازار را اعلام می‌کنند و در این مسیر برگزیدگان چالش، شانس بالایی برای تجاری‌سازی و دسترسی به بازاری بزرگ خواهند داشت.

کاهش زمان و هزینه در تیم‌سازی

غالباً در بستر کسب و کارهای نوپا، روزانه شاهد این امر هستیم که گروه‌های استارتاپی با توجه به آشنایی فناوران از حیث فنی و روابط اجتماعی، گروهی را به منظور هدفی مشخص انتخاب و شروع به فعالیت می کنند. بستر ایده‌بازار این امکان را می‌دهد که گروه‌های استارتاپی بتوانند از بین فناوران، هم‌تیمی خود را به منظور تکمیل تیم خود انتخاب کنند.

شناسایی نیازها و چالش‌های فناورانه صنایع

یکی از مهم‌ترین اهداف ایده‌بازار امیرکبیر در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ایجاد بستر مناسب برای ارتباط مؤثر بین دانشگاه و صنعت است(صد البته با ادبیات ایده‌بازاری). همواره شاهد این بوده و کماکان هستیم که در دانشگاه‌ها، تحقیقات بسیاری صورت می‌گیرد، اما متناسب وقت و انرژی هزینه شده، شاهد دستاوردهای تجاری و رسوخ آن به بازار نیستیم. لذا با توجه به وجود شبکه‌ای از سرمایه‌گذاران و شرکت‌ها در بستر ایده‌بازار، این امکان برای فناوران ایجاد شده است که به منظور فعالیت‌های آتی اقتصادی خود، بر روی موارد و نیازهای کاربردی صنایع متقاضی فناوری فعالیت نمایند.

اعطای تسهیلات مالی و مشاوره

فناوران می‌تو‌انند با شرکت‌ در برنامه‌های ایده بازار، با توجه به همکاری شرکت متقاضی و نیز سرمایه‌گذاران خطرپذیر از انواع تسهیلات مالی و مشاوره برای اجرایی نمودن طرح خود برخوردار شوند.‌