گزارش رسانه ملی از سومین ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی

در این رویداد که با حضور شرکت‌های صنایع غذایی کشور، فناوران، انجمن‌های صنایع غذایی و جمعی از مسئولین و متولیان امر برگزار گردید، شش طرح برتر این دوره معرفی شدند.

ایده‌بازارهای خوراک و نوشیدنی با هدف حل چالش‌ها و نیازهای صنایع غذایی کشور از طریق شناسایی و حمایت از فناوری‌های نوآورانه و بهره‌برداری شرکت‌ها و فعالین صنایع غذایی کشور از این فناوری‌ها در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌گردند.

فرایند برگزاری سومین رویداد، با دریافت بیش از ۱۱۶ طرح، اختراع، ایده و محصول نوآورانه از سراسر کشور، از تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۲۵ آغاز شد که پس از غربالگری طرح‌ها، برگزاری کارگاه‌های Mentoring و Coaching و در نهایت داوری‌های تخصصی، طرح‌های منتخب در تاریخ ۳ اسفندماه ۹۸(روز رویداد نهایی) ارائه و داوری

بیشتر بخوانید:

تازه‌ترین اخبار و مقالات سایت